Ники Станоев загрява за лятно турне с кето-вечеря в "Черешката на тортата" (ВИДЕО)

14:26, 26 юни 18 / Любопитно 25 1198 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът-комедиант Ники Станоев ще направи кулинарния си дебют в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по Нова телевизия. Той ще погали небцето на Вили Асенова, Силвия Петкова, Нора Караиванова и Краси Тодоров с изобилие от вкусове и липса на въглехидрати. Кето-диетата, на която Ники се подложи преди половин година го преобрази тотално и го подготви за лятното турне, с което ще обиколи страната. Станоев ще изиграе своя стендъп комеди спектакъл в няколко града, а стартът на турнето е в Стара Загора на 5 юли.

[[{"fid":"112928","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"Ники Станоев - комедийна история с happy end.","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

Домакинът ще пазарува с много усмивки и закачки и ще пренесе доброто си настроение и по време на готвенето. За гостите си е подготвил класическа салата с нестандартни подправки, различен прочит на таратор, както и необичайни бургери. 

Ще оценят ли гостите разнообразните вкусове и ще им допаднат ли персоналните подаръци на Ники? Отговорът на този въпрос ще стане ясен в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по Нова телевизия. Междувременно, Станоев пусна на официалната си страница специален клип, с който кани феновете си да изберат в кои градове да отиде турнето му.

 

[[{"fid":"112930","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"height":520,"width":800,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама