Скарлет Йохансон кандидатствала за гадже на Том Круз

13:20, 29 юни 18 / Любопитно 25 576 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Скарлет Йохансон се забърка в скандал, след като бивш охранител на сциентоложката църква обясни, че актрисата е участвала в кастинг за гадже на Том Круз.

Разкритията мъжът направи по време на свое гостуване в предаването Megyn Kelly Today. По думите му, той се натъкнал на списъка с кандидатки за звездата от „Мисията невъзможна“, след като документите по грешка били изпратени към негов принтер. Това се случило скоро след развода на Круз с Никол Кидман. От всички имена, охранителят разпознал единствено Йохансон.

„Самата идея човек да кандидатства за връзка е унизителна. Няма да позволя на никого да разпространява слухове,че нямам достатъчно чест, за да избирам сама с кого да бъда“, категорична бе от своя страна екранната Черна вдовица.

От сциентоложката църква, която Круз посещава от години, също отрекоха слуховете. Според техен представител, въпросният охранител е имал достъп единствено до няколко камери, заради което нямало как да попадне на такъв списък дори и да е имало такъв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама