Блъскащи колички, фитнес и батут: Как талибаните се забавляват, след като поеха властта

17:35, 17 авг 21 / Свят 25 5949 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова
Кадри с талибани, возещи се в блъскащи се колички в лунапарк, „яздещи“кончета играчки и скачащи на батут, публикуваха CNN Türk, гръцкият „Катимерини“ и френската медия Mediavenir. Те бяха публикувани първо в социалните мрежи и за кратко получиха милиони гледания.

Какво направиха талибаните, след като поеха контрола над Афганистан, пита CNN Türk и публикува видеоклип от талибаните, блъскащите се колички, но с автоматите до тях.

Появиха се и кадри на талибани, които скачат като деца на батут и се возят на въртележки в лунапарка:

Картината допълва забавата, която талибаните си устройват във фитнеса на президентския дворец, в който влязоха необезпокоявани в неделя, тъй като президентът и вицепрезидентът на страната избягаха от страната, пише Offnews. Докато едни пробват на уредите - някои съвсем успешно, друг снима, а трети тича щастлив наоколо.

Талибанското щастие бе съпътствано от трагични сцени на международното летище в Кабул. За да спасят дипломатите и служителите на американското посолство, хиляди войници отцепиха района около летището на Кабул и дори стреляха във въздуха, за да спрат напиращите хиляди бягащи от талибаните афганистанци.

Успелите да нахлуят достигнаха до пистата, където се опитаха да се покатерят на американския самолет в опит да излетят с него. Последствието? Човешки останки по колелата на самолета на американските въздушни сили. По информация, цитирана от Би Би Си, жертвите сред хаоса на летището са 7. 
 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 
 
Напишете коментар
Коментари: 2
1 Ambinia 15:46, 20 мар 23

buy cialis online from india Gemfibrozil 600 mg twice daily for 2 days N 12

2 Flouset 21:41, 02 юни 24

cialis buy online My husband was dx with non- obstructive Azoospermia in November and has been on HCG injections and Follistim since

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама